Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinlääkäriasema HauMau

Jo vuodesta 1978!

Tänään: 8.30–15.30

Huomio!

HauMaussa on tapahtunut vesivahinko ja klinikka on suljettu remontin ajaksi 31.8.  asti. Henkilökuntamme palvelee muilla pääkaupunkiseudun Evidensia-klinikoilla kesän ajan. Lue lisää tästä.

Vastaanotto palvelee arkisin 8.30-15.30 ruoka- ja tarvikemyynnin osalta. Myös uurnat on noudettavissa vastaanotosta. Myös HauMaun puhelinlinja on avoinna arkisin 8.30–15.30, p. 0201 750 050.


Tervetuloa HauMauhun!

Eläinlääkäriasema HauMau on erityisesti ortopediaan, sisätauteihin, pehmytosakirurgiaan, hammashoitoihin, silmäsairauksiin, kardiologiaan, ihosairauksiin ja onkologiaan keskittyvä eläinlääkäriasema. Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia.

Uusien tilojen myötä HauMaun kattava palveluvalikoima on laajentunut entisestään. Aiempien palveluiden lisäksi tarjolla ovat myös muun muassa CT- eli tietokonetomografiatutkimukset, jotka mahdollistavat entistä tarkemman diagnostiikan muun muassa kasvuhäiriöiden sekä keuhko- ja kasvainsairauksien hoidossa. Uusissa avarissa tiloissa on aiempaa väljemmät odotus-, tutkimus- ja heräämötilat – myös kissapotilaille. Eläinlääkäriasema HauMau on suu- ja hammassairauksien, silmäsairauksien, ihosairauksien sekä ortopedian Evidensia-erikoisklinikka. Olemme osa Eurooppalaista IVC-eläinlääkärikonsernia.

Palvelemme normaalisti maanantaista perjantaihin klo: 8-20 ja lauantaisin klo: 9-15. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 0201 750 050. Nettiajanvaraus palvelee 24/7.

Vastaanottomme sijaitsee Helsingin Töölössä. HauMaun asiakkaille on viisi parkkipaikkaa Lapuankadulla K-marketin edessä. Ilmaisen 15 min lipun saat parkkiautomaatista, pidempää pysähdystä varten voit pyytää pysäköintiluvan kassalta. Raitiovaunut 8 (Mechelininkatu) ja 3 (Arkadiankatu) kulkevat läheltä klinikkaamme. Kampin metroasemalta ja linja-autoasemalta on HauMauhun matkaa alle 400 m, rautatieasemalta 800 m.


 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta

Neuvontanumerossa, 020 1800 900, puheluusi vastaavat Evidensian kokeneet eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle klinikalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

Klinikkakyyti kuljettaa lemmikkisi eläinlääkäriin veloituksetta!

Kuljetamme lemmikkisi eläinlääkäriasemalle veloituksetta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa. Tarjoamme maksuttoman kyydin kotiovelta klinikalle ja takaisin kotiin ensijaisesti riskiryhmäläisten lemmikeille. Kuljetuspalvelu on perustettu asioinnin helpottamiseksi eläinlääkärissä koronaepidemian aikana.

Lue lisää

Tiloissamme aloitettiin remontti ja pysymme suljettuna ainakin 16.8. asti.

Vastaanottomme palvelee arkisin 8.30-15.30 ruoka- ja tarvikemyynnin osalta. Myös uurnat on noudettavissa vastaanotosta. Myös puhelinlinjamme on avoinna arkisin 8.30–15.30, p. 0201 750 050.

Eläinlääkärimme palvelevat remontin aikana muilla pääkaupunkiseudun Evidensia-klinikoilla.

Katso täältä missä tuttu lääkäri työskentelee kesän aikana:

Tiedätkö miten HauMau sai alkunsa?

HauMaun historia alkaa vuodesta 1978 kun Mikael Ilves perusti Oksasenkadulle eläinlääkäriaseman nimeltä Hauveli Station.

Lue lisää!