Purinan ainutlaatuiset erikoisruokasarjat vihdoin saatavilla Suomessa Evidensian eläinlääkäriasemilta

maanantai 25. toukokuuta 2020
ProPlan_VetDiet

Purina Pro Plan Veterinary Diets -eläinlääkäriruoat ovat nyt saatavilla Suomessa. Erikoisruokasarjat ovat saatavilla kaikilla Evidensia-verkoston eläinlääkäriasemilla.  Erikoisruokasarjat kattavat kaikki tavallisimmat koirien ja kissojen sairaudet, joissa ravitsemuksellisesta tukihoidosta on hyötyä. Lisäksi valikoimassa on ainutlaatuinen päivittäisruokasarja, joka on myynnissä yksinoikeudella vain Evidensiassa.

Erikoisruokavalioita hyödynnetään kissojen ja koirien ennaltaehkäisevässä terveydenhoidossa ja sairauksien hoidossa.  Nyt valikoimaan saadut Purinan eläinlääkärituotteet on selkeä, kattava ja toimiva valikoima erikoisruokavalioita yleisimpiin ravitsemuksellista tukihoitoa vaativiin sairauksiin ja muihin tiloihin. Sarjassa on tieteellisesti kehitettyjä ruokia, joiden avulla eläinlääkärit voivat lisätä lemmikkieläinten hyvinvointia niiden elämän kaikissa vaiheissa – ja hyödyntää oikeaa ravitsemusta sairauksien ja terveydentilojen hoidossa.

Purinan ProPlan Veterinary Diets -sarjaan kuuluu kattava valikoima erikoisruokia kissoille ja koirille, mm. painonhallinnan, nivelrikon, munuaisten vajaatoiminnan, ruuansulatuskanavan sairauksien ja allergioiden hoidon tueksi. Uutuutena on Purina Neurocare-koiranruoka, joka tukee vanhenevan koiran aivotoimintaa.

Evidensialle yksinoikeudella kehitetty Expert Care -tuotesarja taas on erittäin laadukas päivittäisruoka koirille ja kissoille. Ruoassa on mukana ternimaidosta eristettyjä aktiiviaineita, joiden on osoitettu ylläpitävän lemmikin suoliston tervettä bakteerikantaa ja tukevan sen elimistön puolustusjärjestelmän toimintaa.

Kaikki ruokavaliot on kehitetty hyödyntämällä Purinan tuotekehitystiimin asiantuntijoiden  usean vuoden kokemusta ja ammattitaitoa, jotta eläinlääkärit voivat suositella niitä turvallisesti potilailleen. Evidensian eläinlääketieteen asiantuntijat ovat päässeet tutustumaan valikoimaan, ruokasarjojen ominaisuuksiin ja perehtymään ravintoasioihin syvällisesti hankkeessa alusta asti mukana olleen dosentti, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri Minna Rinkisen johdolla. Minna Rinkinen on myös Evidensian eläinlääketieteellisen asiantuntijafoorumin, Clinical Boardin, gastroenterologian ja ravitsemuksen edustaja ja kouluttanut urallaan laajasti eläinlääkäreitä ja hoitajia ravitsemuksen saloihin.

– Purinan sairauksien tukihoitoon tarkoitetut erikoisruokavaliot ovat olleet pitkään saatavilla useassa Euroopan maassa ja Yhdysvalloissa, ja kollegat kautta maailman ovat luottaneet niihin jo vuosia. On todella hienoa, että suomalaisten odotus nyt palkitaan ja saamme Purinan erikoisruokavaliot vihdoin käyttöömme. Myös Evidensiaan yksinoikeudella myyntiin saatu päivittäisruokasarja on todella kiinnostava uutuus, kertoo Minna Rinkinen.

Purina erikoisruokien tuotelanseeraus on IVC Evidensia -konsernin laajuinen yhteishanke, jossa Purinan erikoisruokavaliot tulevat kaikkien IVC Evidensia -klinikoiden valikoimaan. Valikoima vaihtelee klinikkakohtaisesti. Tarvittaessa varmista hyllyssä oleva valikoima ja tuotteet suoraan klinikalta. Jos haluamaasi tuotetta ei löydy valmiina hyllystä, sitä voidaan tilata, jolloin toimitusaika on noin kaksi arkipäivää.

Lue lisää Purinan erikoisruokasarjoista:

Expert Care -päivittäisruoka kissoille ja koirille

Veterinary Diets -erikoisruokavaliot kissoille ja koirille