Eläinlääkäriasema MyllyVet

Lämminhenkistä palvelua sinulle ja lemmikillesi!

Tänään: 8.00–20.00

Eläinlääkäriasema MyllyVet

Eläinlääkäriasema MyllyVet:ssä sinua palvelee ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Haluamme panostaa laadukkaaseen hoitoon ja lämminhenkiseen asiakaspalveluun.

Meiltä saat lemmikillesi ennaltaehkäisevän terveydenhuollon lisäksi röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalvelut, hammashoidot ja pehmytosaleikkaukset, sekä teemme kotikäyntejä. Meillä on käytössämme nykyaikaiset tilat, laitteet ja osaaminen. Hammashoitoja teemme paljon ja niitä varten käytössämme on hammasröntgen ja -poralaitteisto. Klinikallamme tehdään myös paljon pehmytosakirurgiaa. Panostamme kaikilla nukutettavilla potilailla anestesiaturvallisuuteen. Hoitotoimenpiteistä sovimme aina tapauskohtaisesti yhdessä lemmikin omistajan kanssa.

Toimimme osana Evidensiaa, mutta kehitämme toimintaamme ja palveluamme yhä paikallisemmaksi. Palvelemme Myllypuron ostoskeskuksessa Myllypuron metroaseman vieressä.

Tervetuloa!

Opiskelijoille ja eläkeläisille -50% alennus polimaksusta

Tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9 - 16 välisistä käynneistä opiskelijat ja eläkeläiset saavat -50% alennuksen poliklinikkamaksusta.
Etu ei koske kampanjahintoja ja rokotuskäyntejä. Pyydettäessä henkilön on todistettava oikeus alennukseen.

SUROK:n jäsenille -10% alennus

SUROK:n jäsenet saavat -10% alennuksen voimassa olevaa jäsenkorttia vastaan. Etu ei koske rokotuksia ja kampanjahintoja.