Eläinlääkäriasema Villimys Evidensia Lappeenranta

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: 9.00–15.00

Eläinlääkäriasema Villimys Evidensia Lappeenranta

Eläinlääkäriasema Villimys on hyvin varusteltu, korkeatasoinen lemmikkien päiväsairaala, joka sijaitsee Lappeenrannan Myllymäessä. Ilmaista parkkitilaa löytyy runsaasti klinikan välittömästä läheisyydestä. Olemme avoinna myös lauantaisin.

Meillä hoituvat niin lemmikkisi perusterveydenhoito kuin vaativammatkin sairastapaukset. Erikoisosaamisenamme ovat akupunktio, endoskopia, hammashoidot, kissalääketiede, ortopedia, silmäsairaudet, sisätaudit ja syöpäsairaudet.

Klinikallamme työskentelee kahdeksan eläinlääkäriä: Jaana Pätilä on erikoistunut silmäsairauksiin, Elena Jussila ja Sanna Aalto hoitavat erityisesti hammaspotilaita ja eksoottisia potilaita, Matti Tikka antaa akupunktiohoitoja, klinikan johtaja Suvi Kososen erikoisalaa ovat kissalääketiede, syöpäsairaudet, sisätaudit ja tähystykset, Essi Heikkinen on erikoistumassa ortopediaan ja silmäsairauksiin, Essi Kuningas ja Krista Laaksonen suorittavat parhaillaan pieneläinlääketieteen Graduate Academy opintoja ja hoitavat kattavasti erilaisia potilastapauksia. Hoitajamme ovat ammattitutkinnon suorittaneita pieneläinhoitajia tai klinikkaeläintenhoitajia. Osa hoitajista on parhaillaan suorittamassa erikoistumisopintoja.

Klinikallamme on kattava laboratoriolaitteisto, joten useimmat näytteet pystymme tutkimaan odottaessa. Tarvittaessa lähetämme näytteet tutkittavaksi ulkopuoliseen laboratorioon.

Varustelutasoomme kuuluvat myös mm. röntgen, hammasröntgen, erinomainen ultraäänilaite, useita endoskooppeja, inhalaatioanestesialaitteistot sekä kattavat anestesiavalvontalaitteistot.