Eläinlääkärikeskus Kieppi

Eläinlääkärikeskus Kieppi

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: 08:00 - 19:00

Päivystys

Eläinlääkärikeskus Kieppi

Eläinlääkärikeskus Kieppi sijaitsee Rovaniemen Eteläkeskuksessa Prismaa vastapäätä. Tilavalle ja viihtyisälle eläinlääkäriasemalle on helppo tulla ja autolla pääsee aivan oven eteen ilmaiselle parkkipaikalle.

Tämän vuoden alusta olemme avanneet päiväsairaalan ja olemme auki vuoden jokainen päivä.

Kieppi palvelee sekä paikallisia lemmikin omistajia että kauempaakin tulevia potilaita. Eläinlääkärikeskuksessamme on hyvin varusteltu laboratorio, jossa iso osa tutkimuksista voidaan tehdä potilaan ollessa paikalla. Laboratoriossamme onnistuvat päivittäin mm. perusverikokeet, virtsa- ja korvanäytetutkimukset, sekä kissojen FIV/FeLV- pikatestit. Kauttamme myös kattavasti muut ulkoiset laboratoriopalvelut.

Eläinlääkärimme tekee perusleikkausten lisäksi vaativampiakin ortopedisia ja pehmytosakirurgisia leikkauksia, kuten kasvainten poistoja, virtsakivileikkauksia,, sappirakon poistoja, pernan poistoja, mahalaukunkiertymä leikkauksia ja mahalaukunkiertymistä ennaltaehkäiseviä leikkauksia, vierasesineleikkauksia sekä sisäelinten koepalojen ottoja. Kirurgiset toimenpiteet tehdään klinikallamme inhalaatioanestesiassa ja hoitajamme valvovat potilaan tilaa anestesian ajan sekä sen jälkeen.

Teemme myös eksoottisten eläinten leikkauksia mm. kanin, marsun ja fretin sterilisaatioita, kastraatioita sekä kasvainten poistoja.

Klinikallamme on käytössä laadukkaat ultraääni- ja röntgenlaitteet sekä hammasröntgen.

Hammaskivenpoistot tehdään klinikallamme aina ultraäänilaitteella inhalaatioanestesiassa. Hammaskivenpoiston yhteydessä lemmikin hampaat voidaan tarvittaessa kuvata digitaalisella hammasröntgenillä, jolloin mahdolliset hammasjuurivauriot huomataan ajoissa.

Kennelliiton virallisista tutkimuksista klinikallamme tehdään lonkka-, kyynär- , olka- ja selkäkuvaukset, sekä polvitutkimukset. Tulosten ilmoittaminen ja röntgenkuvien lähettäminen onnistuu näppärästi Kennelliiton Omakoira- tietokannan kautta. Myös pentutarkastuksien tunnistusmerkinnät tallennamme heti Kennelliiton Omakoira- tietokantaan, mikä nopeuttaa pentueen rekisteröintiä.

Haluamme panostaa myös lemmikin mahdollisimman stressittömään klinikkakäyntiin, joten meille on valmistunut kissoille oma erillinen odotustila sekä tutkimushuone.

Klinikallamme on myynnissä laaja valikoima Hill’s, Royal Canin ja uutuutena nyt myös Purinan erikoisruokavalioita sekä lemmikkien hoidossa tarvittavia vapaankaupan tuotteita ja ravintolisiä.

Lämpimästi tervetuloa!

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.
IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.

Asiakkaiden arvostelut

Anette Ekholm

5

Toimiva ja lämmin pitkä hoitosuhde lemmikkien asioissa. Sama eläinlääkäri hoitanut jo vuosien ajan kissat ja koirat ja aina on apu saatu. Tarpeen mukaan on ohjattu kissojen asioissa toiselle eläinlääkärille. Mukava henkilökunta joka on ollut mukana oloissa ja suruissa.

satu pallari

5

Kaikki sujui hyvin ja asiakaspalvelu oli hyvää.

Kitti Kumpulainen

5

Nettiajanvaraus on kätevä. Koirani sai nopean avun kipeään korvaan. Myös kissani rokotukset sujuivat luonnikkasti edellisellä viikolla. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiansa osaavaa.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 - 19:00
 • Tiistai
  08:00 - 19:00
 • Keskiviikko
  08:00 - 19:00
 • Torstai
  08:00 - 19:00
 • Perjantai
  08:00 - 19:00
 • Lauantai
  09:00 - 18:00
 • Sunnuntai
  09:00 - 17:00
 • Työntekijät

  default avatar

  Jutta Kasvi

  Eläinlääkäri

  Jutta on valmistunut eläinlääkäriksi Saksassa, Gießenin yliopistossa  vuonna 1999. Jutta tekee mielellään monipuolista potilastyötä, mutta erityisenä mielenkiinnon kohteina ovat pehmytosakirurgia ja geriatriset potilaat. Omia lemmikkejä Jutalta löytyy iso katras: kolme koiraa, kaksi kissaa, hevonen ja kaksi kania.
  Lue lisää työntekijästämme Jutta
  Anu Toivonen

  Anu Toivonen

  Hoitaja

  klinikkaeläinenhoitajan ammattitutkinto Amiedu, Helsinki 2009 Ylioppilas 2004 Työkokemus: Asiakaspalvelutyössä vuodesta 2002 Klinikikkaeläintenhoitaja Yliopistollinen pieneläinsairaala, päivystys- ja tehohoitoyksikkö 2009-2014 Univet Rovaniemi / Evidensia Rovaniemi 2014-> Erityiset kiinnostuksen kohteet ja osaaminen: leikkauspotilaat, akuutit potilaat, kissapotilaat. Jatkokoulutuksia anestesian ja tehohoidon osilta. EläimetIsännän pohjanpystykorva uros ReetuVillakoirapappa Ilpo LipponenOcicat-rotuinen kissaherra Makkara
  Lue lisää työntekijästämme Anu
  Marianne Uimarihuhta

  Marianne Uimarihuhta

  Hoitaja

  Marianne on valmistunut klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2011. Siitä lähtien hän on työskennellyt eläinklinikalla Lappeenrannassa ja vuodesta 2015 eteenpäin Rovaniemellä. Mariannen kiinnostuksen kohteita ovat erityisesti ruokinta ja laserhoidot  sekä ihon ja turkin hyvinvointi. Marianne on suorittanut myös eläintentrimmaajan ammattitutkinnon ja tekee niitä töitä oman työnsä ohella. Kielitaito: Suomi English EläimetKääpiövillakoira Nietos
  Lue lisää työntekijästämme Marianne
  Tanja Päivärinta

  Tanja Päivärinta

  Hoitaja

  Tanja on valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2007 ja on tehnyt hoitajan tehtäviä siitä saakka. Klinikkaeläinhoitajan näyttötutkinnon Tanja suoritti vuonna 2015. Erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat röntgen ja leikkaussalityöskentely. EläimetLabradorinnoutaja NeroRottweiler BillaAkita Koda
  Lue lisää työntekijästämme Tanja
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa