Eläinlääkärikeskus Kieppi

Eläinlääkärikeskus Kieppi

Eläinlääkäri lähellä sinua

Tänään: 08:00 - 19:00

Palvelut

Asiakkaiden arvostelut

gretelcin

4

Mukava hoitohenkilökunta ja eläinlääkäri. Odotustila hiukan pieni. Joten jos ei halua ikäviä kohtaamisia lemmikilleen, niin kannattaa sumplia milloin marssii sisälle sen kanssa.

Tuulikki Juuso

5

Sairas koira pääsi hoitoon nopeasti saman päivän aikana,kun soitettiin sairastumisesta. Aikataulu piti paikkansa. Koira tutkittiin todella hyvin ja asiantuntevasti. Otettiin verikoe , röntgenkuvat ja antibioottilääke saatiin mukaan. Ystävällinen henkilökunta ja hyvin työnsä osaava. Viivi- koiralla ei varmasti jäänyt pelkoa hoitoanne kohtaan. Suuri kiitos teille!

Anette Ekholm

5

Toimiva ja lämmin pitkä hoitosuhde lemmikkien asioissa. Sama eläinlääkäri hoitanut jo vuosien ajan kissat ja koirat ja aina on apu saatu. Tarpeen mukaan on ohjattu kissojen asioissa toiselle eläinlääkärille. Mukava henkilökunta joka on ollut mukana oloissa ja suruissa.

Tapani Granat

4

Aikataulu ei pitänyt paikkaansa,mutta tosi asiallinen lääkäri.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:00 - 19:00
 • Tiistai
  08:00 - 19:00
 • Keskiviikko
  08:00 - 19:00
 • Torstai
  08:00 - 19:00
 • Perjantai
  08:00 - 19:00
 • Lauantai
  09:00 - 17:00
 • Sunnuntai
  Suljettu
 • Työntekijät

  default avatar

  Jutta Kasvi

  Eläinlääkäri

  Jutta on valmistunut eläinlääkäriksi Saksassa, Gießenin yliopistossa  vuonna 1999. Jutta tekee mielellään monipuolista potilastyötä, mutta erityisenä mielenkiinnon kohteina ovat pehmytosakirurgia ja geriatriset potilaat. Omia lemmikkejä Jutalta löytyy iso katras: kolme koiraa, kaksi kissaa, hevonen ja kaksi kania.
  Lue lisää työntekijästämme Jutta
  default avatar

  Jonna Vallivaara

  Eläinlääkäri

  Jonna on vuonna 2011 Helsingin yliopistosta valmistunut eläinlääkäri ja junan tuomana saapunut Rovaniemelle töihin heti klinikkaoikeudet saatuaan vuonna 2010. Uransa Jonna on aloittanut kaupungineläinlääkärin sijaisena Rovaniemi-Ranua-Ylitornio-akselilla, kunnes vuonna 2015 Jonna siirtyi pieneläinklinikalle Eläinlääkärikeskus Kieppiin ja hän pääsi keskittymään pieneläinten hoitoon tarkemmin. Kollegansa Ulla Eskelisen innoittamana Jonna kiinnostui erityisesti ortopedisista ongelmista ja hän alkoi lisätä osaamistaan kouluttautumalla sekä kotimaassa, että ulkomailla. Evidensialle Jonna siirtyi elokuussa 2018 tarkoituksenaan syventää ortopedista osaamista, sillä Evidensian laaja ortopedinen kollegayhteisö tarjoaa hyvät puitteet. Tällä hetkellä Jonna opiskelee ortopediaa mentorinaan huippuortopedi Alessandro Piras, jonka kanssa Jonna on päässyt tekemään useita haastavia leikkauksia. Tarkemmin Jonna on perehtynyt myös koirien ja kissojen hammashoitoihin. Vapaa-aikaa Jonna viettää perheensä ja koiransa kanssa ja kolmen lapsen kanssa aika ei käy pitkäksi. Suomenlapinkoirani Milon kanssa Jonna harrastaa tokoa tavoitteenaan päästä joskus kisakentillekin, minkä lisäksi liikunta ja käsityöt ovat lähellä Jonnan sydäntä. Kielitaito: Suomi Svenska English EläimetMiloKokeaTuki- ja liikuntaelinsairaudet / Ortopedia Suu- ja hammassairaudet
  Lue lisää työntekijästämme Jonna
  default avatar

  Henna Harrinkoski

  Eläinlääkäri

  default avatar

  Nina Rissanen

  Klinikkamanageri

  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa