Evidensia Kamppi

on taas vanha tuttu HauMau!

Tänään: 8.00–20.00

Hyvä tietää ennen käyntiä

Leikkaukseen valmistautuminen

Lemmikin tulee olla syömättä 8-10h ennen klinikalle tuloa. Vettä saa olla vapaasti tarjolla. Lemmikin tulee olla mahdollisimman puhdas ja kuiva klinikalle tullessa. Suosittelemme koiran ulkoiluttamista ennen klinikalle tuloa, jotta se tekee tarpeensa ennen nukutusta.

Virtsavaivat

Pitäkää lemmikkinne pissaamatta 4h ajan ennen vastaanotolle tuloa. Otamme tarvittaessa virtsanäytteen puhtaasti paikan päällä.

Sisätautipotilaat ja muut vaivat

Suosittelemme 12h paastoa verinäytteiden tai ultraäänitutkimuksen varalta. Raikasta vettä pitää olla koko ajan tarjolla. Jos lemmikilläsi on jatkuva lääkitys, olethan yhteydessä ajanvaraukseen puhelimitse, niin saat ohjeet lääkitysten antamisesta näytteenottopäivänä.

Maksutavat

Meillä voit maksaa käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Emme myy palveluitamme laskulla.

Vakuutusyhtiöiden suorakorvauspalvelut

Eläinlääkäriasemallamme ovat käytössä Pohjantähden, LähiTapiolan ja Agrian suorakorvauspalvelut.

Lue lisää

Collector Payments Finland Oy:n tarjoamat Evidensia-lasku ja -luotto

Myönteisen luottopäätöksen saatuasi Collector Payments Finland Oy:n tarjoamat lasku ja luotto mahdollistavat ostoksesi rahoittamisen yhdessä tai useammassa erässä.

Lue lisää

Saapumisohjeet

Omalla autolla

Evidensia Kampin asiakkaille on viisi parkkipaikkaa Lapuankadulla K-marketin edessä. Ilmaisen 10 min lipun saat parkkiautomaatista, pidempää pysähdystä varten pyydä parkkilappu kassalta.

Julkiksilla

Raitiovaunut 8 (Mechelininkatu) ja 3 (Arkadiankatu). Kampin metroasemalta ja linja-autoasemalta matkaa alle 400 m, rautatieasemalta 800 m.