Kissaklinikka Felina

Korkealuokkaista kissalääketiedettä

Tänään: 10.00–16.00

Kissaklinikka Felina

Kissaklinikka Felina on Suomen ensimmäinen kissaklinikka. Olemme toimineet Helsingin Kampissa jo vuodesta 1995. Klinikallamme toimitaan kissalähtöisesti ja harjoitetaan korkealuokkaista kissalääketiedettä. Meillä vierailee ainoastaan kissapotilaita. Kissat arvostavat rauhallista ilmapiiriä, ja siksi ne usein käyttäytyvät rauhallisemmin meillä kuin muilla klinikoilla.

Hoidamme kissapotilaamme kokonaisvaltaisesti. Emme hoida oiretta vaan pyrimme selvittämään oireen aiheuttajan. Myös asiakaspalvelu on meille äärimmäisen tärkeää. Meillä ei hoideta pelkästään kissaa vaan myös omistajaa. Pyrimme siihen, että voimme aina ottaa vastaan apua tarvitsevan potilaan. Joustamme omissa aikatauluissamme, sillä meille potilaan hoitaminen menee kaiken muun edelle. Meillä on kissaystävällinen ympäristö ja henkilökunta.

Tarjoamme laajat terveyspalvelut ennaltaehkäisevästä perusterveydenhoidosta sairaalatasoiseen hoitoon. Apua löytyy niin käytösongelmien ratkaisemiseen kuin sisätautien diagnosoimiseen. Käytössämme on huipputasoiset anestesialaitteistot, leikkaussali, hammasosasto ja oma laboratorio. Tarjoamme myös päiväsairaala- ja hoitolapalvelua.

Palvelemme arkisin klo 8-20. Tervetuloa osaavaan ja lämminhenkiseen hoitoomme!

” Lämmin ja asiantunteva palvelu. Välittyy eläimistä välittäminen ja henkilökohtainen, huomaavainen asiakaspalvelu kaikin puolin.”

” Sekä eläintä että sen omistajaa kunnioitetaan ja tunnelma on välitön ja kissaa rakastava.”

” Kaikki toimii Felinassa täydellisesti.”