Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Kouvolan Eläinsairaala

Olemme täällä Sinua ja lemmikkiäsi varten!

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Huomioithan ennen käyntiä tämänhetkiset käytäntömme asiointiin meillä.

Tällä hetkellä emme ota huonontuneen koronavirustilanteen takia vastaanotolle lemmikkien saattajia mukaan. Ilmoittautuminen, ostosten teko ja potilaan kotiutus sallitaan mutta edellytämme edelleen kasvomaskin käyttöä sisätiloissa. Eutanasiatapaukset ovat poikkeus, tällöin mukaan saa tulla yksi saattaja kasvomaskin kanssa.

 

Kouvolan Eläinsairaala

Olemme kehittyneet 25 vuodessa pienestä eläinlääkäriasemasta monipuoliseksi sairaalaksi, jossa asiakaspalvelu ja tiimityö ovat olleet aina sydämen asia.

Sielultamme olemme yhä se pieni vastaanotto, vaikka puitteiltamme olemme sairaala.

Jokainen potilas on yksilö, tuli potilas sitten rokotuksille, sairaalahoitoon tai leikkaustoimenpiteeseen. Kouvolan eläinsairaalassa kullakin eläinlääkärillä on myös omat erityisosaamisalueensa, kuten ortopedia, vaativa pehmytkudoskirurgia, hammashoidot tai sisätaudit. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman asiantuntevaa hoitoa. Työskentelemme tiiminä lemmikkisi parhaaksi, konsultoimme toisiamme ja käytämme toistemme asiantuntemusta hyväksi.

Olemme lähetesairaala, eli meille tulee jatkotutkimuksiin ja operaatioihin potilaita ympäri Suomea. Olemme myös yksi harvoista sairaaloista, jossa on mahdollisuus erikoistumiseen pieneläinten erikoiseläinlääkäriksi yliopiston lisäksi ja olemme Evidensian ortopedia-, selkä-, sekä hammaserikoisklinikka.

Meillä on kaksi leikkaussalia ja niissä ventilaattorit turvaamassa nukutetun potilaan hengitystä, anestesianseurantalaitteistot sekä koulutetut anestesiahoitajat valvomassa nukutusta ja potilaan yleistä hyvinvointia.

Hammashoitohuoneessa on kaksi hammashoitoyksikköä sekä hammasröntgen.

Diagnostiikkaan meillä on loistavat mahdollisuudet: oma kattava laboratorio, kaksi röntgenlaitetta, laajalti tähystyslaitteistoa (nivel-, vatsaontelo-, ruuansulatuskanava-, keuhko- ja rintaontelo-), kuuden anturin korkealaatuinen ultraäänilaite sekä ensimmäisenä Suomessa yksityiselle hankittu tietokonetomografialaitteisto (CT) v. 2010.

Erityistoimenpiteisiin tulevat potilaat viettävät tutkimus- ja hoitotoimenpiteen vaatiman ajan sairaalassamme ja pääsevät kotiin, kun kunto sallii turvallisen kotiuttamisen.

Kouluttaudumme myös jatkuvasti, koska eläinlääketiede kehittyy voimakkaasti ja uusia hoitoja sekä lääkkeitä tulee jatkuvasti markkinoille.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten, lämpimästi tervetuloa!

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää