Uusi Silmäcenter aloittaa toimintansa Malmin Apexissa

torstai 22. elokuuta 2019
Silmacenterin tiimi

Apexin Silmäcenter tarjoaa Suomen kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut kaikille lemmikeille.

Malmin Eläinklinikka Apexin palvelutarjonta silmäsairauksien hoidossa paranee entisestään syyskuun alussa, kun Apexissa aloittaa Silmäcenter. Klinikalla on tarjottu erikoisosaamista silmäsairauksien hoidossa jo yli 20 vuoden ajan.

Silmäcenter on Apexin erikoisosaajien muodostama palveluyksikkö, joka tarjoaa valtakunnan kattavimmat silmäeläinlääkäripalvelut tutuissa Malmin Eläinklinikka Apexin tiloissa. Silmäcenterin tiimissä potilaita vastaanottavat silmäeläinlääkärit Sari Jalomäki (ELL, pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri), Elina Pietilä (ELL, Dip. ECVO) ja Anna Valtonen (ELL, erikoistuja, pohjoismainen perinnöllisten silmäsairauksien erikoistumisohjelma).  Lisäksi tiimissä on kolme silmähoitajaa: Katariina Eskelinen, Taisa Nieminen ja Sini Wenno.

Apexin Silmäcenterissä hoidetaan kaikkia lemmikkipotilaita koirista ja kissoista eksoottisiin eläimiin.

Tavallisimpia potilaita ovat erilaiset silmätulehdus- ja silmävammatapaukset, näiden lisäksi klinikalla tehdään vaativampia toimenpiteitä, kuten kaihileikkaukset, fotokoagulaatiot ja ERG-tutkimukset. Akuuttipotilaat pyritään hoitamaan pikaisesti.

Silmäcenterissä toimii silmäeläinlääkäri ja -hoitaja jokaisena arkipäivänä.

Silmäcenterissä hoidetaan potilaita ajanvarauksella sekä lähetteellä, ja Apexin asiantuntijat tarjoavat kollegoille myös konsultaatioapua. Ajan Silmäcenteriin voi varata myös Malmin Eläinklinikka Apexin nettiajanvarauksesta.