Evidensian päivystävien sairaaloiden verkosto laajenee

perjantai 17. toukokuuta 2019
paivystys-laajenee-evidensia

Loppuvuodesta 2019 palvelemme 24/7 seitsemällä paikkakunnalla. 

Evidensian päivystävien eläinsairaaloiden verkosto kasvaa syksyllä 2019, kun Tampereen eläinlääkäriaseman sekä Finnoon, Oulun ja Kouvolan eläinsairaaloiden toiminta laajenee ympärivuorokautiseksi.

Ennen päivystystoiminnan aloittamista Evidensian Tampereen ja Oulun toimitilat remontoidaan ympärivuorokautiseen sairaalakäyttöön sopiviksi. Päivystys aloitetaan remonttien valmistuttua tutuissa osoitteissa Peltokatu 16 (Tampere) ja Idealinja 13 (Oulu).

Espoossa Evidensia Finnoo muuttaa täysin uusittuihin tiloihin Suomenojalle ja palvelee jatkossa vanhalla tutulla nimellä Espoon eläinsairaala. Eläinsairaalan yhteyteen avataan myös Suomen ensimmäinen urheilukoiriin erikoistunut eläinklinikka. Kouvolan eläinsairaalan aukioloaikoja laajennetaan klinikan nykyisissä tiloissa Palomäenkadulla.

– Olemme innoissamme voidessamme jatkossa tarjota yhä parempaa hoitoa lemmikeille yhä useammilla paikkakunnilla ja kellon ympäri. Uusien päivystävien eläinsairaaloidemme myötä tuomme päivystyspalvelut yhä lähemmäs lemmikinomistajia Pirkanmaalta Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle sekä Pohjois-, Itä- ja Kaakkois-Suomeen, kertoo Evidensian toimitusjohtaja Jukka Toivanen.

Kaikki Evidensian uudistuvat eläinsairaalat tarjoavat kattavat mahdollisuudet potilaiden tutkimuksiin ja hoitoon sekä ajanvarauksella että päivystysaikaan. Eläinsairaaloissa toimii ajanvarauksella useita erikoisosaajia, jotka vastaanottavat myös lähetepotilaita. Evidensian uudistuvat eläinsairaalat ovat paikallisesti eläinlääkäreiden johtamia.