Eläinlääkäriasema Evidensia Tampere

Parasta osaamistamme kaupungin sydämessä

Tänään: 8.00–20.00

Eläinlääkäriasema Evidensia Tampere

Tammelassa sijaitsevalla eläinlääkäriasema Evidensia Tampereella on pitkät perinteet: eläinklinikka aloitti toimintansa vuonna 1978 Veter-nimellä. Toimimme edelleen eläinlääkäripalveluiden edelläkävijänä ja tarjoamme korkealaatuista hoitoa nykyaikaisin välinein, vahvalla asiantuntemuksella ja lempeällä otteella.

Käytössämme on ultra- ja röntgenlaitteet sekä CT-kuvausmahdollisuus. Meillä tehdään myös vaativaa pehmytkudoskirurgiaa, tähystysleikkauksia ja sydämen ultraäänitutkimuksia. Klinikkamme kissapuolella kissa on kingi: kissoille on klinikalla oma odotustila ja tutkimushuoneet.

Evidensia Tampereen kokeneet eläinlääkärit ja hoitajat pitävät huolen siitä, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa. Teemme työtämme, koska välitämme!

Hammashoidot
Klinikkamme hampaisiin perehtyneet eläinlääkärit tekevät hammaskivenpoistoja sekä laajempia hammashoitoja kirurgisine hampaanpoistoineen. Hammashoidot tehdään inhalaatioanestesiassa ja hoitaja valvoo potilaan vointia koko hoidon ajan. Klinikallamme on hammasröntgen. Hoidamme kissojen ja koirien purukalustojen lisäksi myös esimerkiksi kanien hammaspiikkejä ja frettien hampaita.

Lisääntymislääketiede ja spermapankki
Klinikallamme sijaitsee Suomen ensimmäinen koirien spermapankki, joka on perustettu vuonna 1990. Lisääntymistieteiden erikoiseläinlääkäri Tuire Tamminen ottaa vastaan haastaviakin lisääntymispotilaita, tekee keinosiemennyksiä sekä kerää ja pakastaa spermaa. Vastaanotamme myös kansainvälisiä spermalähetyksiä niiden Tampereella säilyttämistä varten.

Pysäköinti
Maksuttomat asiakaspysäköintipaikkamme ovat PMK-talon pysäköintialueella talon takana. Ruudut on merkitty Evidensian kyltein. Sisäänkäyntimme on Peltokadun puolella, aivan talon päässä.

Lämpimästi tervetuloa palvelevalle eläinlääkäriasemallemme Evidensia Tampereelle!

Avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan

Avaamme 24/7 palvelevan eläinsairaalan nykyisiin tiloihimme sekä samaan rakennukseen laajennettaviin uusiin toimitiloihin. Rakennustyöt ovat käynnissä ja sairaala aukeaa syksyllä 2019.