Oulun eläinsairaala

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten!

Tänään: 8.00–22.00
Päivystys

Eläinsairaala Evidensia Oulu

Pieneläinpäivystys Oulun eläinsairaalassa arki-iltaisin sekä viikonloppuisin

Klinikkamme on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun pieneläinklinikka. Tarjoamme lemmikillesi osaavaa ja huolehtivaa terveydenhoitoa. Tärkein tehtävämme on edistää lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä. Rokotusten ja terveystarkastusten lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. iho- ja korvasairauksien hoito, röntgentutkimukset, tähystystutkimukset, pehmytkudoskirurgia, vatsaontelon tähystysleikkaukset, ortopediset tutkimukset ja leikkaukset, hammashoito, terapialaser ja laboratoriopalvelut. Meiltä saat lemmikillesi myös ruokaa, lisäravinteita ja tarvikkeita. Klinikallamme käytösneuvontaa antaa eläinten käytösneuvoja Jaana Koukkula. Päivätiimissämme työskentelee eläinlääkärit Saana-Kaisa Nieminen, Sari Haikola, Tuomo Martinmäki ja syksystä alkaen Emmi Järvenpää.

Päivystyksemme palvelee arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystystiimissämme työskentelee eläinlääkärit Miia Hemmilä, Sirkka Sepp, Talvi Neeme, Julia Vohhodina, Katalin Szalai Damljanovic. Spyridon Asimakopoulos ja Viola Vannucci

Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Henkilökuntamme jatkokouluttautuvat jatkuvasti, jotta voimme taata aina ajantasaisen hoidon lemmikillesi. Meiltä löydät asiantuntijan palvelut, olipa sitten kyseessä rutiininomainen rokotus tai vaativa kirurginen toimenpide. Otamme vastaan myös lähetepotilaita.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten. Tervetuloa!

 

Osa remontistamme on valmistunut ja olemme saaneet jo uusia tiloja käyttöömme!

Osa remontistamme on valmistunut ja olemme saaneet jo uusia tiloja käyttöömme! Palvelemme uusissa tiloissa normaalein aukioloajoin ma 8.7. lähtien ja päivystyksemme palvelee totuttuun tapaan. Tervetuloa!

Remonttimme jatkuu vielä osassa tilojamme. Tiedotamme remontin etenemisestä ja 24 h -toiminnan käynnistämisestä vielä lisää elokuun lähestyessä.

Rentouttavaa heinäkuuta toivottaen
Oulun eläinsairaalan henkilökunta

Toimintamme laajenee! Tilamme remontoidaan 23.6.-7.7.

Huippu-uutisia: aloitamme elokuun alussa ympärivuorokautisen päivystystoiminnan! Pian olemme siis sinun ja eläinystäväsi apuna 24 h vuoden jokaisena päivänä!

Ennen toiminnan laajentamista tilamme kaipaavat kuitenkin remonttia, joka suoritetaan klinikallamme 23.6.–7.7. Huomioithan, että remontin aikana eläinsairaalamme on suljettuna. Puhelinpalvelumme palvelee myös tämän ajan numerossa 0201 750 170.

Palaamme entistä ehompina, normaalein aukioloajoin avuksenne jälleen heinäkuun puolella, ja tiedotamme vielä elokuun lähestyessä tarkemmin 24 h -toiminnan käynnistymisestä.

Turvallista keskikesää toivottaen,
Oulun eläinsairaalan henkilökunta