Oulun eläinsairaala

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten!

Tänään: 8.00–22.00

Eläinsairaala Evidensia Oulu

Pieneläinpäivystys Oulun eläinsairaalassa arki-iltaisin sekä viikonloppuisin

Klinikkamme on nykyaikaisesti varusteltu täyden palvelun pieneläinklinikka. Tarjoamme lemmikillesi osaavaa ja huolehtivaa terveydenhoitoa. Tärkein tehtävämme on edistää lemmikkisi kokonaisvaltaista terveyttä. Rokostusten ja terveystarkastusten lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. iho- ja korvasairauksien hoito, röntgentutkimukset, tähystystutkimukset, pehmytkudoskirurgia, vatsaontelon tähystysleikkaukset, ortopediset tutkimukset ja leikkaukset, hammashoito, terapialaser ja laboratoriopalvelut. Meiltä saat lemmikillesi myös ruokaa, lisäravinteita ja tarvikkeita. Klinikallamme käytösneuvontaa antaa eläinten käytösneuvoja Jaana Koukkula. Päivätiimissämme työskentelee eläinlääkärit Saana-Kaisa Nieminen, Sari Haikola, Tuomo Martinmäki ja syksystä alkaen Emmi Järvenpää.

Päivystyksemme palvelee arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Päivystystiimissämme työskentelee eläinlääkärit Miia Hemmilä, Sirkka Sepp, Talvi Neeme, Julia Vohhodina ja Katalin Szalai Damljanovic.

Eläinlääkärimme ja hoitajamme ovat kokeneita eläinlääkinnän ammattilaisia. Henkilökuntamme jatkokouluttautuvat jatkuvasti, jotta voimme taata aina ajantasaisen hoidon lemmikillesi. Meiltä löydät asiantuntijan palvelut, olipa sitten kyseessä rutiininomainen rokotus tai vaativa kirurginen toimenpide. Otamme vastaan myös lähetepotilaita.

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten. Tervetuloa!