Pohjois-Suomen Eläinsairaala

Pohjois-Suomen Eläinsairaala

Olemme täällä sinua ja lemmikkiäsi varten!

Tänään: 07:00 ­- 00:00

Päivystys 0600 417 230 (1,97 €/min + pvm)
Päivystysnumero palvelee arkisin klo 07-24 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10-22
0300 484 654

(0,42 eur/min+pvm/mpm)

Idealinja 13, 90410 Oulu
4.3
399 Google reviews

Pohjois-Suomen Eläinsairaala päivystää Oulussa arkisin klo 10-24 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10-22 

Ajanvarauksemme palvelee normaalisti, arkisin ma-pe klo 7:00-20:00.
Lähimmät verkostomme 24/7 sairaalat ovat Eläinsairaala Savon Murre Kuopiossa sekä Jyväskylän Eläinsairaala.

Päivystyspuhelinnumero: 0600 417 230 ( 1,97 €/min + pvm)
Asiakaspalvelu ja ajanvaraus arkisin 7:00-20:00: 0300 484 654 (0,42 eur/min+pvm/mpm)
 

Ilmoittaudu päivystykseen
 Valitse nettiajanvarauksesta 
”Päivystyskäyntiä vaativa vaiva, päivystysjonoon ilmoittautuminen” 
Voit ilmoittaa lemmikkisi päivystysjonoon nettiajanvarauksessamme. Huomioithan, että varattu aika on päivystykseen ilmoittautumisaika ja päivystyspotilaat hoidetaan  kiireellisyysjärjestyksessä.

 

Pohjois-Suomen Eläinsairaala on täyden palvelun päivystävä eläinsairaala Oulussa

Palvelemme lemmikkipotilaita laajasti koko Pohjois-Suomen alueella. Eläinsairaalamme tarjoaa lemmikeille koko hoitoketjun ennaltaehkäisevästä terveydenhoidosta ensiapuun ja sairaalahoitoon, hammashoitoihin, vaativiin kirurgisiin toimenpiteisiin ja kuntoutukseen. Vahva osaamisalueemme on turvalliset ja huolellisesti suunnitellut anestesiat sekä lemmikkipotilaan kivunhoito. Otamme vastaan lähetepotilaita.

Kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota lemmikkiystäväsi kokemukseen käynnistä. Työskentelemme tiiminä lemmikkisi parhaaksi, konsultoimme toisiamme ja tarvittaessa koko verkostomme asiantuntemus on käytettävissä lemmikkisi hyväksi.

Koko eläinsairaalamme tiimi toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi Pohjois-Suomen Eläinsairaalaan!

Palveluistamme

Perusterveydenhuollon, kuten rokotusten ja terveystarkastusten, lisäksi palveluihimme kuuluvat mm. pehmytkudoskirurgia, kattavat tähystystutkimukset, vatsaontelon tähystysleikkaukset, monipuoliset hammashoidot, röntgentutkimukset ja tietokonetomografia- eli CT-kuvaus, iho- ja korvasairauksien hoito, silmäsairaudet, sydänsairaudet, sydämen ja vatsaontelon ultraäänitutkimukset, eksoottisten lemmikkien hoito, laserterapia sekä laajat laboratoriopalvelut.

Päivystämme vuoden jokaisena päivänä klo 10-22. Suosittelemme soittamaan päivystysnumeroon etukäteen – näin osaamme valmistautua tuloosi. Päivystyksessä hoidamme potilaat aina kiireellisyysjärjestyksessä.

Sairaalaosastollamme voidaan hoitaa sairaala- tai tehohoitoa vaativia potilaita. Sairaalassamme on verensiirtovalmius.

Sairaalamme on myönnetty ISFM:n (International Society for Feline Medicin) tunnustuma kultatason kissaystävällinen klinikka sertifikaatti. 

 

Pehmytkudoskirurgia

Sairaalassamme tehdään kattavasti pehmytkudoskirurgisia toimenpiteitä, perustoimenpiteistä vaativampaan kirurgiaan. Yleisiä suorittamiamme toimenpiteitä ovat mm. sterilisaatio, kastraatio, piilokivesleikkaus, virtsakivileikkaus, vierasesine- ja muut suolistoleikkaukset, sappirakon poisto, anaalirauhasten poisto, perineaalityräleikkaus, koepalojen otto sisäelimistä sekä erilaiset kasvainleikkaukset. Sterilisaatio, vatsaontelon piilokivesleikkaus, mahalaukun ennaltaehkäisevä kiinnitys, maksabiopsiat ja virtsakivileikkaukset voidaan suorittaa myös tähystyksellisesti.  


Hammashoidot

Hammasosastollamme onnistuu perushammashoitojen ja leikkauksellisten hampaiden poistojen lisäksi useat erityisosaamista vaativat toimenpiteet, kuten hampaiden paikkaukset, hammaskystien poistot sekä muut suu- ja leukakirurgiset hoidot, sekä monet purentavirheiden hoidot.  Meillä hammashoito sisältää aina laajan suun ja hampaiden tutkimuksen, hammaskartan, hammaskivenpoiston, hampaiden kiillotuksen, koko suun röntgenkuvauksen sekä verinäytteiden ja yleistutkimuksen perusteella yksilöllisesti suunnitellun ja valvotun inhalaatioanestesian.


Anestesiat

Sairaalamme erityinen osaamisalue on turvalliset ja huolellisesti suunnitellut anestesiat sekä lemmikkipotilaan kivunhoito. Leikkaussaleissamme ja hammashoidossa on ventilaattorit turvaamassa nukutetun potilaan hengitystä. Anestesialaitteisto ja koulutetut hoitajat valvovat jokaisen nukutetun potilaan nukutusta ja yleistä hyvinvointia. Lemmikkipotilaan lämpötilasta huolehditaan toimenpiteen valmistelusta alkaen aina heräämiseen asti. Heräämistä valvotaan hoitajan toimesta ja potilaat kotiutuvat vasta silloin, kun ovat varmasti hereillä. Huolellinen anestesian etukäteissuunnittelu eläinlääkärin ja hoitajan yhteistyönä on ensiarvoisen tärkeää. Suunnittelussa huomioidaan potilaan yleinen terveydentila, arvioitu anestesian pituus, mahdollisimman vaivaton herääminen, tarkka kivunhoito anestesian aikana ja heräämisen jälkeen. Useiden potilaiden kohdalla heidän terveydentilansa tarkistetaan etukäteen mm. verikokein. Tämä voin antaa arvokasta lisätietoa nukutusta varten.
IVC Evidensia

Eläinlääkärin puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa! Soita 0600 418 802 (1,97€/min + pvm/mpm).  Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 0600-alkuiseen numeroon maksaa 1,97 eur/min + pvm/mpm.

PÄIVYSTYSPUHELIN 0600 417 230 ( 1,97 €/min + pvm)

Päivystämme Oulussa arkisin klo 10-24 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10-22 .
Päivystysnumero palvelee arkisin klo 07-24 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10-22

Asiakkaiden arvostelut

Tanja

5

Nopeasti pääsi vastaanotolle. Hyvä ja tarkka hoito

soosa007

5

Oman kokemuksen mukaan mahtava työporukka. Kissan vaiva saatiin selville ja vaikka kissani on hieman temperamenttisempi tapaus oli erittäin hyvin siihen varauduttu ja asiantuntevasti käsitelty. Anettiin myös hyvin vinkkejä mitä tuotteita hankkimalla voisin ennalta ehkäistä ettei kisuni vatsa enää ummettaisi niin tajuttoman pahasti että menisi uudelleen tukkoon. Kyseisestä pisteestä voi huolestunut lemmikin omistaja saada helposti selville onko omalla kullalla kaikki okei aina veritesteistä röntkenkuviin.

Salme Mäyrä

5

Tänne kannattaa mennä silloin kun eläimellä on jotain epäselvempää vaivaa, täällä saadaan sitten tehtyä kaikki tarpeelliset tutkimukset, verikokeet, CT-kuvaukset, röntgenkuvaukset) yhdellä käynnillä toisin kuin jossain pienemmällä klinikalla jossa ei kaikkia mahdollisuuksia ole.

Inkeri Jäntti

5

Todella hyvää, empaattista ja asiantuntevaa palvelua. Jatkossa tulen käyttämään tätä paikkaa aina kun mahdollista.

Perustuen Google-arvioihin
Päivystys 0600 417 230 (1,97 €/min + pvm)
Päivystysnumero palvelee arkisin klo 07-24 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10-22

Aukioloajat

Päivystyspuhelin:
0600 417 230 (1,97 €/min + pvm)

Päivystyspotilailta laskutetaan päivystyspotilaan perusmaksu 39€
Huomioithan lisäksi päivystysaikana klinikkamaksun ja eläinlääkärin toimenpidehinnat
- klo 20–22 +50 %
- lauantaisin klo: 7–22 +50 %
- sunnuntaisin ja muina pyhäpäivinä sekä jouluaattona ja juhannusaattona +100 %
 • Maanantai
  07:00 ­- 00:00
 • Tiistai
  07:00 ­- 00:00
 • Keskiviikko
  07:00 ­- 00:00
 • Torstai
  07:00 ­- 00:00
 • Perjantai
  07:00 ­- 00:00
 • Lauantai
  10:00 ­- 22:00
 • Sunnuntai
  10:00 ­- 22:00

Työntekijät

Pia Jokivirta

Sairaalan johtaja

Pia Jokivirta

Minulla on kaupallisen alan koulutus ja lähes kymmenen vuoden kokemus eläinlääkäriliiketoiminnasta. Haluan työssäni hyödyntää oman osaamiseni eläinystävien, niiden omistajien ja lemmikkien kanssa työskentelevien alan ammattilaisten hyväksi. Tärkeää työssäni minulle on henkilökuntamme hyvinvointi ja asiakkaidemme tyytyväisyys. Haluan jatkuvasti kehittää itseäni työssäni ja varmistaa sairaalamme toiminnan jatkuva kehittyminen. Vapaa-ajallani olen mukana mm. Oulun Läänin Pelastuskoirayhdistyksessä. Koirani Mango on hälytysryhmässä toimiva pelastuskoira ja toinen koirani Kiiwi on aloittanut harjoittelun. Kirjoitan myös koira-aiheista blogia tassutieto.fi.   EläimetAustraliankelpie Mango
Lue lisää työntekijästämme Pia
Sirkka Sepp

sairaalan eläinlääketieteellinen asiantuntija ja päivystysosaston johtaja

Sirkka Sepp

Eläinlääkäri

Sirkka on valmistunut eläinlääkäriksi Viron Maatalousyliopistossa vuonna 2018. Hän on suorittanut Graduate Academy jatkokoulutuksen IVC Evidensiassa 2018-2020 sekä anestesia- ja tehohoidon internshipin Eläinsairaala Evidensia Tammistossa vuonna 2020. Hän tekee tällä hetkellä työn ohessa pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkärin tutkintoa (Helsingin Yliopisto). Sirkka on erityisesti kiinnostunut kissojen ja koirien akuutti- ja tehohoidosta. Hän toimii Pohjois-Suomen eläinsairaalassa eläinlääketieteellisenä asiantuntajana sekä päivystysosaston osastonjohtajana. Koulutukset: ESAVS Emergency and Critical Care I ESAVS Emergency and Critical Care II ESAVS Anaesthesia, Pain Medicine and Critical Care RECOVER Basic Life Support and Advanced Life Support Kielitaito: suomi, english, viro Perehteyneisyys: akuutti- ja tehohoito, anestesia   Eläimet kotikissa Mane kotikissa Siiri kotikissa Jeekim kotikissa Maša
Lue lisää työntekijästämme Sirkka
Sari Haikola

Leikkausosasto

Sari Haikola

Erikoiseläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2000 ja pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäriksi 2006.  Aloitin työt heti valmistumisen jälkeen ja olen hoitanut pieneläimiä Oulun alueella siitä lähtien. Hoidan mielelläni kaikenlaisia koira- ja kissapotilaita, mutta erityisesti teen sekä peruskirurgiaa että haastavampia leikkauksia. Vatsaontelon tähystysleikkauksia olen tehnyt vuodesta 2012 lähtien. Lisäksi teen tähystystutkimuksia; mm korvien video-otoskooppihoidot, nenäontelon tähystykset, ruuansulatuskanavan vierasesinetähystykset jne. Olen käynyt säännöllisesti jatkokouluttautumassa erilaisilla kursseilla Suomessa ja ulkomailla. Viimeisimpänä ESAVSin (European School for Advanced Veterinary Studies) pehmytkudoskirurgian kurssit (Surgery I  2018 Wien ja III 2023 Cremona) sekä endoskopiakurssi (Internal Medicine Endoscopy Course Using Natural Orificies 2019, Beichlingen). Kielitaito Suomi English   Kiinnostuksen kohteet Anestesia Pehmytosakirurgia Yleiskirurgia Yleislääketiede
Lue lisää työntekijästämme Sari
Johanna Ilkka

Leikkausosaston vastuuhoitaja, Urheilukoiraklinikka

Johanna Ilkka

Hoitaja

Olen valmistunut eläintenhoitajaksi Keski-Pohjanmaan Maaseutuopistosta 2016. Klinikkaeläinhoitajan opinnot aloitin 2017 Kajaanissa, josta valmistuin 2018. Työharjoitteluiden jatkoksi aloitin työt Pohjois-Suomen Eläinsairaalassa helmikuussa 2018. Suurin kiinnostuksen kohteeni on leikkaussalityöskentely sekä anestesiat. Pyrin kehittämään ja kouluttamaan itseäni lisää alalla joka kehittyy jatkuvasti. Tällä hetkellä toimin päivätiimin osastonhoitajana. Vapaa-aika kuluu staffien kanssa lenkkeillessä, sekä Tokon, Rally-Tokon ja näyttelyiden parissa. Eläimet staffordshirenbullterrieri Roosa staffordshirenbullterrieri Eevi staffordshirenbullterrieri Seela
Lue lisää työntekijästämme Johanna
Työntekijämme

Julkaisumme Facebookissa

Uutta: tutustu juuri avattuun Evidensia Kauppaan

Evidensia Kauppa