Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Veter

Parasta osaamistamme kaupungin sydämessä 24/7

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Eläinsairaala Veter

Tammelassa sijaitsevalla Eläinsairaala Veterillä on pitkät perinteet: eläinklinikka aloitti toimintansa vuonna 1978. Toimimme edelleen eläinlääkäripalveluiden edelläkävijänä ja tarjoamme korkealaatuista hoitoa nykyaikaisin välinein, vahvalla asiantuntemuksella ja lempeällä otteella ympäri vuorokauden.

Sairaalassamme tehdään akuuttilääketieteen lisäksi ajanvarauksella muun muassa ortopediaa, pehmytkudoskirurgiaa, tähystysleikkauksia ja sydämen ultraäänitutkimuksia. Käytössämme ovat nykyaikaiset ja tarkat ultraääni- sekä röntgenlaitteet sekä tietokonetomografiakuvantamista varten CT-laite. Kokeneet eläinlääkärit ja hoitajat pitävät huolen siitä, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa. Palveluihimme voit tutustua täällä. Teemme työtämme, koska välitämme.

Huomioithan, että sisäänkäyntimme on sairaalan avaamisen myötä siirtynyt sisäpihalle Osmonpuiston päätyyn. Maksuttomat asiakaspysäköintipaikkamme ovat PMK-talon pysäköintialueella klinikan edessä. Ruudut on merkitty Eäinsairaala-kyltein.

Ethän ulkoiluta lemmikkiäsi viereisen kerrostalon pihassa! Sijaitsemme aivan puistoalueen reunassa, jonne voit viedä koirasi tarpeilleen ja jaloittelemaan. Kakkapusseja varten roskakorit löydät puistosta sekä sisäänkäyntimme vierestä.

Lämpimästi tervetuloa Veteriin!

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää

Sisäänkäyntimme on sisäpihalla

Hyvä asiakkaamme, huomaathan, että sisäänkäyntimme on kiinteistön sisäpihalla. Pääset pihaan heti rakennuksen päädystä, Erkkilän sillan kupeesta portista. Klinikkamme sijaitsee rakennuksen Osmonpuiston puoleisessa päädyssä, asiakaspysäköintiruutujemme vieressä.