Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

ELÄINKLINIKKA SYKE

Viikonloppu ja arkipyhäpäivystys 1.9.2021 alkaen.

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden
Päivystys

Eläinklinikka Syke

🐾PIENELÄINPÄIVYSTYS ALKAA 🐾

Klinikan päivystysnumero on 0600 418 824

Klinikkamme aloittaa pieneläinpäivystyksen 1.9.2021, päivystämme viikonloput ja arkipyhät kellon ympäri. Arkena virka-aikaan klo 8-16 olemme varautuneet hoitamaan akuuttipotilaita. Kiireelliset päivystysluontoiset asiat voit soittaa päivystysnumeroon arkisin klo 8-16 ja viikonloppuisin sekä arkipyhinä kellon ympäri.

Ajanvarausnumeromme 0201 800 700 toimii normaalisti arkisin klo 8-20

Eläinklinikka Syke sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Porin Mikkolassa Iccon-kauppakeskuksessa, heti 2-tien läheisyydessä. Klinikalle on oma sisäänkäynti kauppakeskuksen parkkipaikan puolelta ja parkkitilaa on runsaasti. Parkkialueelle on rakenteilla viheralue koirien ulkoilutusta varten.

Klinikallamme sinua ja lemmikkiäsi palvelevat eläinlääkärit Heidi Koskinen, Janica Maikola, Marika Virtanen,  Sanna Suoniemi ja Berina Eray  sekä hoitajamme Anna-Maija Sillanpää, Hanna Vuorinen, Jaana Jokisuo, Jenna Viitanen, Marika Suomalainen, Eetu Louhe, Emilia Jämsén, Jenni Tyni, ja Sade Hagman.

Lämpimästi tervetuloa Porin Sykkeeseen!

JokaKoiran ja -Kissan rokotuskäynti edullisesti ympäri Suomen.

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.

Lue lisää asioinnista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla!
Soita 020 1800 900. Etäeläinlääkäri tekee ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää