Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Evidensia Hämeenlinna

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–19.00

Eläinlääkäriasema Evidensia Hämeenlinna

Eläinlääkäriasema Evidensia Hämeenlinna toimii valtaväylien läheisyydessä, Tiiriössä. Eläinklinikkamme sijaitsee tilavassa, remontoidussa kiinteistössä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nykyaikaisen vastaanoton. Klinikalla on hyvin ilmaista pysäköintitilaa. Kissoille on erillinen odotustila turhan stressin välttämiseksi. Eläinlääkäreillämme on erityisosaamista mm. iho- ja sydänsairauksista, hammashoidoista sekä pehmytosakirurgiasta. Tarjolla myös laadukkaat lemmikkien ruokavaliot; Purina Pro Plan Veterinary Diets, Hill’s, Specific sekä Royal Canin.

Klinikallamme on käytössä LähiTapiolan, Pohjantähden, If:n sekä Agrian suorakorvauspalvelut.

Meillä voit maksaa käteisellä (max. 100€ setelit), yleisimmillä pankki-ja luottokorteilla sekä Evidensia laskulla.

Eläinlääkäriasema Evidensia Hämeenlinna toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi!

 

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

  • Toimintamme jatkuu normaalisti. Turvataksemme lemmikkien normaalinhoidon jatkossakin, on tärkeää, että pystymme turvaamaan eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden. Ethän siis asioi klinikallamme mikäli sinulla on flunssaoireita tai kuumeilua.
  • Henkilökuntavajauksen vuoksi pyydämmekin asiakkailtamme kärsivällisyyttä asioinnissa klinikalla, sähköposteissa sekä puheluihin vastaamisessa.
  • Hygieniatasomme on normaalistikin erittäin korkea, mutta olemme entisestään lisänneet kaikkien kosketuspintojen puhdistusta ja desinfiointia klinikkatiloissamme. Odotustiloissa suositellemme pidettäväksi 1–2 metrin väliä toisiin asiakkaisiin. Huolehditaan myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
  • Mikäli joudut perumaan lemmikin vastaanottoajan sairastumisen vuoksi, emme veloita tästä erillistä myöhäisen peruutuksen maksua (norm. 39€).
  • Jos epäilet sairastumista, peruthan varatun ajan kuitenkin mahdollisimman pian soittamalla klinikalle.

Eläinsairaala Vethaus ja Evidensia Hämeenlinna yhdistyvät keväällä 2020

Hyviä uutisia, yhdistämme voimamme! Ennen uuden sairaalan avajaisia remontoimme varta vasten eläinsairaalan käyttöön soveltuvat tilat hyvien kulkuyhteyksien äärelle Tiiriöön, Kultakeskuksen kiinteistöön. Ennen uuden sairaalan valmistumista molemmat klinikat palvelevat normaalisti tutuissa osoitteissa.

Aloitamme uusien tilojen remontoinnin tammikuussa ja kerromme remontin etenemisestä Facebook-sivullamme. Pysyttehän siis kuulolla – tehdään Hämeeseen maan hienoin eläinsairaala!

 

OmaEvidensia -mobiilisovelluksella eläinystäväsi potilastiedot ovat aina mukanasi kätevästi mobiilissa – missä ja milloin vain!

OmaEvidensia -mobiilisovelluksessa voit tarkastella lemmikkisi hoitotietoja, eläinlääkärikäyntejä ja eläinlääkäriasemalla tekemiäsi ostoksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa. Myös eläinystäväsi hoito-ohjeet, käytettävät lääkkeet ja laboratoriotulokset löytyvät käynnin jälkeen kätevästi OmaEvidensiasta. Voit sovelluksen avulla tarkistaa helposti esimerkiksi sen, milloin eläinkaverisi on rokotettu viimeksi.

Ajanvaraus OmaEvidensian kautta on sujuvaa, sillä lemmikkisi tiedot löytyvät suoraan sovelluksesta eikä sinun näin ollen tarvitse syöttää niitä aikaa varatessasi. Sovelluksen kautta saat myös kätevästi yhteyden omaan Evidensia-eläinlääkäriasemaasi. Sovellus on maksuton.

Lataa Oma Evidensia nyt!

Lataa sovellus App Storesta

Lataa sovellus Google Play- kaupasta

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Eläinlääkäriasemamme palvelee normaalisti, mutta asioithan klinikallamme vain terveenä. Koronavirustilanteen vuoksi pyydämme, että lemmikillä on vain yksi saattaja. Saavuthan varatulle ajalle juuri ennen sen alkamista, ei etukäteen. Jos olet sairaana, riskiryhmässä tai karanteenissa, ole puhelimitse yhteydessä klinikallamme.

Lue lisää toimintaohjeista

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta

Olemme avanneet valtakunnallisen eläinlääkärin neuvontanumeron, 020 1800 900, helpottaaksemme asiointia suoraan eläinlääkärin kanssa tämänhetkisessä tilanteessa. Eläinlääkärin konsultaatio neuvontanumerossa on maksutonta (vain normaali puhelumaksu).

Neuvontanumerossa puheluusi vastaavat Evidensian eläinlääkärit. Eläinlääkäri selvittää lemmikkisi terveyden tilanteen ja neuvoo tilanteessa. Puhelinkonsultaatiossa teemme ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle klinikalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä.

Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min.

Lue lisää