Evidensia Hämeenlinna

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 8.00–19.00

Eläinlääkäriasema Evidensia Hämeenlinna

Eläinlääkäriasema Evidensia Hämeenlinna toimii valtaväylien läheisyydessä, Tiiriössä. Eläinklinikkamme sijaitsee tilavassa, remontoidussa kiinteistössä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nykyaikaisen vastaanoton. Klinikalla hyvin ilmaista pysäköintitilaa. Kissoille on erillinen odotustila turhan stressin välttämiseksi. Eläinlääkäreillämme on erityisosaamista mm. iho- ja sydänsairauksista, hammashoidoista sekä pehmytosakirurgiasta. Tarjolla myös laadukkaat lemmikkien ruokavaliot; Royal Canin, Hill’s sekä Specific.

Klinikallamme on käytössä LähiTapiolan, Pohjantähden sekä Agrian suorakorvauspalvelut.

Meillä voit maksaa käteisellä (max. 100€ setelit), yleisimmillä pankki-ja luottokorteilla sekä Evidensia laskulla- ja luotolla.

Eläinlääkäriasema Evidensia Hämeenlinna toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästi tervetulleeksi!

 

Eläinsairaala Vethaus ja Evidensia Hämeenlinna yhdistyvät keväällä 2020

Hyviä uutisia, yhdistämme voimamme! Ennen uuden sairaalan avajaisia remontoimme varta vasten eläinsairaalan käyttöön soveltuvat tilat hyvien kulkuyhteyksien äärelle Tiiriöön, Kultakeskuksen kiinteistöön. Ennen uuden sairaalan valmistumista molemmat klinikat palvelevat normaalisti tutuissa osoitteissa.

Aloitamme uusien tilojen remontoinnin tammikuussa, ja kerromme remontin etenemisestä Facebook-sivullamme. Pysyttehän siis kuulolla – tehdään Hämeeseen maan hienoin eläinsairaala!

 

Seuraavat viralliset silmätarkastupäivät Evidensia Hämeenlinnassa:

11.2.2020 klo 13-19

7.4.2020 klo 13-19

Ajan voit varata kätevästi myös nettiajanvarauksestamme.

 

OmaEvidensia -mobiilisovelluksella eläinystäväsi potilastiedot ovat aina mukanasi kätevästi mobiilissa – missä ja milloin vain!

OmaEvidensia -mobiilisovelluksessa voit tarkastella lemmikkisi hoitotietoja, eläinlääkärikäyntejä ja eläinlääkäriasemalla tekemiäsi ostoksia sekä tehdä ajanvarauksia vaivattomasti missä ja milloin tahansa. Myös eläinystäväsi hoito-ohjeet, käytettävät lääkkeet ja laboratoriotulokset löytyvät käynnin jälkeen kätevästi OmaEvidensiasta. Voit sovelluksen avulla tarkistaa helposti esimerkiksi sen, milloin eläinkaverisi on rokotettu viimeksi.

Ajanvaraus OmaEvidensian kautta on sujuvaa, sillä lemmikkisi tiedot löytyvät suoraan sovelluksesta eikä sinun näin ollen tarvitse syöttää niitä aikaa varatessasi. Sovelluksen kautta saat myös kätevästi yhteyden omaan Evidensia-eläinlääkäriasemaasi. Sovellus on maksuton.

Lataa Oma Evidensia nyt!

Lataa sovellus App Storesta

Lataa sovellus Google Play- kaupasta