Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna ympäri vuorokauden

Sydäntalven 2021 aikana kohdistamme katseemme niin juniori-ikäisten koiranpentujen tulevaisuuteen kuin seniori-ikäisten koirien ja kissojen mahdollisimman terveiden, kivuttomien ja toiminnallisten eläkepäivien varmistamiseen!

Huom. Kampanjat ovat paikallisia, vain Eläinsairaala Vethausille suunniteltuja ja voimassa siten vain meillä!

SENIORIKAMPANJA 1.12.21-31.1.2022

Me uskomme, että jokainen lemmikki ansaitsee mahdollisimman terveen, kivuttoman ja toiminnallisen vanhuuden ja me haluamme olla mukana! Seniorikäynnit ovat aloitus yhteiselle matkalle, joka toivottavasti kestää vielä useita iloisia vuosia!

SENIORI ”PRONSSI”.

Pronssitarkastus kestää 40 minuuttia, jonka aikana eläinlääkäri haastattelee lemmikkisi kuulumiset sekä tekee laajan yleistutkimuksen. Hoitajat ottavat lemmikistä verinäytteen, josta tutkitaan 10 eri veriarvoa, elektrolyytit sekä verenkuva. Ottakaa mukaan tuore virtsanäyte (maks. 4 h vanha, jääkaapissa säilytetty): se täydentää tutkimukset!

Eläinlääkäri tekee tutkimustensa perusteella lemmikillesi jatkohoitosuunnitelman ja kontrollitarpeet.Tämä käynti sopii hienosti myös senioreille leikkausta tai hammastoimenpidettä edeltäväksi tarkastuskäynniksi, jonka tulosten perusteella osaamme suunnitella lemmikillesi mahdollisimman turvallisen anestesian! Hinta koiralle 250€ ja kissa 290€.

SENIORI ”KULTA”.

Kultatarkastukseen on varattu ruhtinaallinen 60 minuuttia aikaa. Jos lemmikilläsi on jo havaittavissa vanhuuden vaivoja tai Sinulla on paljon kysyttävää, tämä on käynti Teille! Käynti toimii loistavana aloituksena lemmikkisi mahdollisimman terveen ja toiminnallisen vanhuuden suunnittelemiseksi!

Käynnillä eläinlääkäri haastattelee lemmikkisi kuulumiset sekä tekee laajan yleistutkimuksen. Hoitajat ottavat lemmikistä verinäytteen, josta tutkitaan 10 eri veriarvoa, elektrolyytit sekä perusverenkuva. Kissoilla tutkimuksiin lisätään myös kilpirauhasarvo sekä piilevästä sydänlihassairaudesta kertova pikatesti. Ottakaa mukaan myös tuore virtsanäyte (maks. 4 h vanha, jääkaapissa säilytetty): se täydentää tutkimukset! Puhdistamme lemmikin korvat, leikkaamme kynnet, ihon ja turkin kunto arvioidaan ja saat suosituksen sopivaksi ruokavalioksi.

Jos eläinlääkäri katsoo, että olisi viisasta ottaa lemmikistä esimerkiksi röntgenkuvia, tehdä ultraäänitutkimus, tutkia pattia tai ottaa ihonäyte, siihen on mahdollisuus tämän käynnin puitteissa. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että jos lemmikin tila vaatii useampia eri tutkimuksia, niille varataan uusia aika.

Tutkimusten ja tulosten valmistuttua saat jatkohoitosuunnitelman. Seniori KULTA -käyntiä voi käyttää myös senioreille leikkausta tai hammastoimenpidettä edeltäväksi tarkastuskäynniksi, jonka tulosten perusteella osaamme suunnitella lemmikillesi mahdollisimman turvallisen anestesian. Hinnat alkaen koira 300€ ja kissat 380€ (eläinlääkäri kommunikoi suosittelemiesi toimenpiteiden hinnat teille ennen niiden toteutusta).

* Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että omistaja on meillä mukana vain yleistutkimuksen ja haastattelun ajan. Lemmikin muut tutkimukset ja näytteenotot tehdään sairaalan tiloissa, ilman omistajaa. Tästä ei kannata huolestua, lemmikit käyttäytyvät osaavissa ja rauhallisissa käsissämme todella nätisti. Odotellessasi voit vaikka juoda kupposen kahvia tai kaakaota viihtyisissä aulatiloissamme, kuunnellen rauhoittavaa musiikkia.

** Varaathan aikaa käynnille hiukan enemmän aikaa kuin varsinaisen käynnin ajan.

PRONSSI ja KULTA varattavissa myös netistä: ajanvaraukseen!

ORTOCHECK-CT 1.12.2021-31.3.2022

Ortocheck on ortopediaan perehtyneen eläinlääkärin tekemä laaja tuki- ja liikuntaelinten tutkimus käyttäen hyväksi erittäin  diagnostista CT (tietokonetomografia) -kuvantamistutkimusta. CT-tutkimuksessa kohteesta saadaan tarkka 3D kuva.

Käyntiä suositellaan erityisesti työ- tai urheilukoiriksi suunnitelluille 4-6kk vanhoille pennuille. Aikainen CT-kuvantaminen paljastaa mahdolliset kasvuhäiriöt ja niihin puuttumisen ajoissa. Tutkimuksen avulla voidaan myös tarkentaa koiran ennustetta, huomioiden sen tulevaisuuden käyttökoirana. Käynnille on tervetullut toki myös tätä vanhemmat koirakaverit!

ORTOCHECK-CT käynti sisältää: ortopediaan perehtyneen eläinlääkärin tekemän laajan tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksen sekä lemmikille suositeltavien kahden kohteen kuvantamisen CT-laitteen avulla. Tutkimusten perusteella eläinlääkäri tekee diagnoosin sekä kokonaisvaltaisen ja yksilöidyn jatkohoitosuunnitelman.

CT-kuvaus tehdään kirurgian osaavien hoitajien valvonnassa, kevyessä nukutuksessa. CT-kuvien tulkinta tehdään radiologian diplomaatin tai vastaavan perehtyneisyyden omaavan eläinlääkärin toimesta.
*Käyntiajalla on mahdollista tehdä vain yllä mainitut toimenpiteet.
*Jos tarvitsee ottaa lisätutkimuksia tai tehdä lisää näytteenottoja esim. nivelnestenäytteet tai lisädiagnostiikkaa tähystämällä, niihin varataan erillinen aika.

Pidäthän lemmikkisi paastolla 6h ennen tutkimusaikaa, rauhoitustoimenpiteen vuoksi.

31.3.2022 saakka saat käynnin hintaan 1390e sisältäen käytetyt lääkkeet. Edun arvo jopa yli 500e!

ORTOCHECK-CT varattavissa myös netistä: ajanvaraukseen!

Lämpimästi tervetuloa Eläinsairaala Vethausiin!