Eläinsairaala Vethaus

Eläinsairaala Vethaus

Päivätoiminta. Hammashoidot. Kirurgia. Ortopedia. Tähystys. Päivystys. Lemmikistäsi välittäen 24/7/365.

Tänään: Avoinna 24 h

Päivystys

Palvelut

ORTOCHECK-CT

Ortocheck on ortopediaan perehtyneen eläinlääkärin tekemä laaja tuki- ja liikuntaelinten tutkimus käyttäen hyväksi erittäin  diagnostista CT (tietokonetomografia) -kuvantamistutkimusta. CT-tutkimuksessa kohteesta saadaan tarkka 3D kuva.

Käyntiä suositellaan erityisesti työ- tai urheilukoiriksi suunnitelluille 4-6kk vanhoille pennuille. Aikainen CT-kuvantaminen paljastaa mahdolliset kasvuhäiriöt ja niihin puuttumisen ajoissa. Tutkimuksen avulla voidaan myös tarkentaa koiran ennustetta, huomioiden sen tulevaisuuden käyttökoirana. Käynnille on tervetullut toki myös tätä vanhemmat koirakaverit!

ORTOCHECK-CT käynti sisältää: ortopediaan perehtyneen eläinlääkärin tekemän laajan tuki- ja liikuntaelinten tutkimuksen sekä lemmikille suositeltavien kahden kohteen kuvantamisen CT-laitteen avulla. Tutkimusten perusteella eläinlääkäri tekee diagnoosin sekä kokonaisvaltaisen ja yksilöidyn jatkohoitosuunnitelman.

CT-kuvaus tehdään kirurgian osaavien hoitajien valvonnassa, kevyessä nukutuksessa. CT-kuvien tulkinta tehdään radiologian diplomaatin tai vastaavan perehtyneisyyden omaavan eläinlääkärin toimesta.
*Käyntiajalla on mahdollista tehdä vain yllä mainitut toimenpiteet.
*Jos tarvitsee ottaa lisätutkimuksia tai tehdä lisää näytteenottoja esim. nivelnestenäytteet tai lisädiagnostiikkaa tähystämällä, niihin varataan erillinen aika.

Pidäthän lemmikkisi paastolla 6h ennen tutkimusaikaa, rauhoitustoimenpiteen vuoksi.

ORTOCHECK-CT varattavissa myös netistä: ajanvaraukseen!

Palvelu on paikallinen, vain Eläinsairaala Vethausille suunniteltu ja voimassa siten vain meillä!

Lämpimästi tervetuloa Eläinsairaala Vethausiin!

Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto

Sairauksien hoito

Asiakkaiden arvostelut

Jarkko Piispanen

5

Toimme koiran tarkastukseen eräänä sunnuntaiaamuna. Saamamme palvelu oli tehokasta mutta samalla ystävällistä. Eräs eläinlääkäri Tampereella antoi väärän diagnoosin koiralle, jonka seurauksena koira olisi voinut mahdollisesti kuolla, ellemme olisi tuoneet sitä Vethausiin (diagnoosina närästys vaikka koiralla oli suolitukos). Jos haluat ammattitaitoista ja nopeaa palvelua, mene Vethausiin.

Miia

4

Hyvä ja nopea palvelu. Miellyttävät ja asuantuntevat hoitajat ja lääkäri

Olavi Toivanen

4

Asiallinen palvelu, mutta lisätestejä määrätään aikas herkästi.

Timo Tuominen

4

Mukavat ihmiset ja siistit tilat. Ainoa miinus on vähän ahdas sisäänkäynti.

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

Ajanvarausnumero:
maanantaisin klo 7:00-21:00
ti-pe klo 7:30-21:00
0201 800 820

Olemme auki 24 h vuorokaudessa!
Päivystysnumero 24 h
0600 550 139 (1,97 €/min + pvm)

Viikonloppuisin ja yöaikaan hoitajamme voivat olla varattuina akuuttipotilaiden hoidossa.
Olettehan hetken päästä uudelleen yhteydessä, jos ette tavoita meitä puhelimitse.
Kiitos joustavuudestanne!

Toimenpiteiden normaalit päivystyshinnat:

 • arkisin klo 20-22 päivystyskorotus +50%
 • arkisin klo 22-07 +100%
 • lauantaisin 07-22 +50%
 • sunnuntaisin koko päivän ajan +100%.
Päivystyskorotus koskee toimenpideosuutta ja klinikkamaksua.
 • Maanantai
  Avoinna 24 h
 • Tiistai
  Avoinna 24 h
 • Keskiviikko
  Avoinna 24 h
 • Torstai
  Avoinna 24 h
 • Perjantai
  Avoinna 24 h
 • Lauantai
  Avoinna 24 h
 • Sunnuntai
  Avoinna 24 h
 • Työntekijät

  Heidi Hiitiö

  Sairaalan johtaja

  Heidi Hiitiö

  ELT, erikoiseläinlääkäri, yritysneuvoja

  Positiivinen kehittäjä ja kehittyjä, joka motivoituu uusista kohtaamisista ja ihmisten oivalluksista. Toimelias ja aina sanansa mittainen Heidi vastaa kokonaisuudessaan eläinsairaala Vethausin liiketoiminnan, palveluiden ja lääketieteellisen osaamisen kehittämisestä. Myös henkilöstön tukena ja turvana toimiminen on olennainen osa sairaalan johtajan työnkuvaa. Heidillä on vahva yrittäjätausta ja eläinlääkärin koulutuksen lisäksi taskussa myös yritysneuvojan erikoisammattitutkinto. Heidin kotona asustelee kolme jackrusselinterrieriä: yksi energinen juoniori, yksi herttainen keski-ikäinen ja yksi lämpöä ja hitaita aamuja rakastava eläkeläinen. Vapaa-ajalla Heidin löytää todennäköisimmin punttisalilta, lenkiltä tai leipomasta täytekakkuja.
  Lue lisää työntekijästämme Heidi
  Tiia Veko

  Sairaalamanageri

  Tiia Veko

  Tiiassa yhdistyy vankka ammattitaito, pitkä työkokemus hoitoalalta, sekä silmiin saakka ulottuva lämpö ja empatia.  Tiia toimii Eläinsairaala Vethausin sairaalamanagerina. Sairaalamanageri toimii sairaalan johtajan työparina sairaalan toiminnan ja talouden suunnittelussa. Tiia on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja kätilö. Lisäksi Tiia on suorittanut yrittäjän ammattitutkinnon sekä johtamisen erikoistumisopinnot. Tiialla on raudanluja ammattitaito ja kokemus humaanipuolelta, jossa hän on ollut ikääntyneiden palveluissa yrittäjänä sekä työntekijänä esimies- ja johtotehtävissä. Tiia huolehtii siitä, että työt tehdään niin kuin yhdessä on sovittu, ja suunnitelmat toteutuvat aikataulussa. Oli kyse sitten yrityksen hallinnollisista kiemuroista tai happikonehuoltajan puhelinnumerosta – sellaista mitä Tiia ei tiedä tai selvitä – ei tarvita! Tiian vapaa-ajasta mielekästä tekevät metsälenkit koiran kanssa, matkustelu, mökkielämä ja musiikki eri muodoissa. 
  Lue lisää työntekijästämme Tiia
  Petra Nieminen

  Eläinlääketieteellinen asiantuntija

  Petra Nieminen

  Eläinlääkäri

  Eläinlääkäri, jonka kädessä pysyvät niin tähystyslaitteet, kirurginveitsi kuin korvalamppukin. Syttyy kirurgiasta, nauttii vapaa-ajalla koiraharrastuksista. Petra on aina iloinen, eläinlääketieteen rautainen ammattilainen, joka on ylläpitänyt Vethausin rentoa tekemisen meininkiä jo vuodesta 2011. Petra toimii myös Eläinsairaala Vethausin eläinlääketieteellisenä asiantuntijana. Yli kymmenen vuoden kokemuksella hän taitaa erittäin laajalla skaalalla eläinlääketieteen moninaisia saloja. Petra on perehtynyt erityisesti esim. hengitys- ja ruoansulatuskanavan tähystyksiin, pehmytosa- ja yleiskirurgiaan sekä yleislääketieteeseen. Petra ottaa mielellään vastaan myös ihosairaita potilaita. Petran vapaa-ajan pitävät kiireisenä belgianpaimenkoira malinoisien sekä dobermannien kasvatustoiminta. Kodin vakiokalustoon kuuluvat dobermanni Hulk, belgianpaimenkoira malinois Puhti, ja saksanpaimenkoira Dima. Kuten varmasti jo arvaattekin, näiden koirien kanssa ei ”sohvaperunoida”, vaan illat kuluvat tyypillisesti erilaisten vauhdikkaiden koiraharrastusten parissa. Pehmytosakirurgia ja tähystykset: ”Lemmikkisi hyvinvointi lähtee sisältäpäin – diagnoosista suunnitelmalliseen hoitoon!” Kielitaito: Suomi Svenska English Eesti Taidot Ihosairaudet / Dermatologia Pehmytosakirurgia Yleiskirurgia Yleislääketiede Gastroskopia Kokemus ja koulutuksia Eläinlääkäri (Tartto, 2010), ESAVS Dermatology 1-3, polvioikeudet Eläinsairaala Vethaus 2011-  
  Lue lisää työntekijästämme Petra
  Rosa Hakala

  Osastokoordinaattori, Kirurgian osasto

  Rosa Hakala

  Hoitaja

  Vankan ammattitaidon ja hulvattoman huumorin omaava Rosa aloitti työt Vethausissa lokakuussa 2020. Rosa on valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2012 ja sen jälkeen hän on työskennellyt eri Evidensian klinikoilla vuodesta 2013 asti. Rosa on Vethausin johtoryhmän hoitajaedustaja, ja toimii Vethausissa myös yhtenä oppisopimuskouluttajista tuleville klinikkaeläinhoitajille. Lisäksi Rosan työajasta osa kuluu Vethausin osastokoordinaattorin tehtäviin. Osastokoordinaattori kehittää osastojen välistä yhteistyötä ja viestintää, sekä vastaa toiminnan kehittämisestä yhdessä osastonhoitajien, esimiesten ja sairaalan johdon kanssa. Kiinnostuksen kohteikseen Rosa listaa lemmikkien ravitsemuksen ja käyttäytymisen, sekä sisätaudit. Kotoa Rosalta löytyy suomenlampaita, minisika, maatiaiskissa, kaksi pientä espanjan rescue -koiraa ja saksanpaimenkoira. Yhdessä lampaiden kanssa Rosa tekee maisemanhoidollisia tehtäviä, minisian puolestaan huolehtiessa niistä erittäin tärkeistä, työnjohdollisista tehtävistä. Koirat huolehtivat siitä, että kaikki saavat tarpeeksi liikuntaa ja mieli pysyy virkeänä! Silloin, kun Rosa ei puuhastele eläinten kanssa tai rymyä puutarhassa, hän lukee kirjaa tai rentoutuu leipomalla. Pehmytosakirurgia ja tähystykset: ”Lemmikkisi hyvinvointi lähtee sisältäpäin – diagnoosista suunnitelmalliseen hoitoon!”  
  Lue lisää työntekijästämme Rosa
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa