Naantalin Eläinklinikka

Naantalin Eläinklinikka

Eläinlääkäri lähellä sinua!

Tänään: 08:30 - 16:00

Naantalin Eläinklinikka

 

Naantalin keskustan tuntumassa Tullikadulla on palvellut eläinlääkärin vastaanotto jo liki 30 vuotta. Voimme ylpeinä ja iloisina todeta, että vaikka klinikan nimi onkin muuttunut, henkilökunta on pysynyt pitkälti samana Animagi-ajoista lähtien. Eläinlääkärinä klinikalla toimii Daniela Heikell. Lisäksi klinikalla työskentelee kaksi klinikkaeläinhoitajaa, Jeanette Wahlroos-Tuominen  ja Miisa Raimi. Toimiston puolella häärii Pauliina Kotamäki.

Naantalin Eläinklinikka tarjoaa laajat lemmikkisi tarvitsemat eläinlääkäripalvelut. Meillä on erityistä osaamista mm. kissalääketieteestä, korva- ja ihosairauksista, pehmytosakirurgiasta sekä sisätaudeista. Rauhallisella ja kodinomaisella vastaanotolla viihtyy pelokkaampikin lemmikki.

Pienestä koostamme huolimatta klinikalta löytyy kattavasti kaikki vaadittavat peruslaitteet ja apuvälineet. Käytössämme on mm. röntgen, ultraäänilaite, terapialaser, hammaskivenpoistoon vaadittava välineistö sekä leikkaussali inhalaatioanestesialaitteistoineen. Pystymme tekemään perus veri- sekä virtsanäytteet laboratoriossamme, harvinaisemmat näytteet lähetämme jatkotutkimuksiin Saksaan.

Toivotamme kaikki lemmikit omistajineen tervetulleeksi Naantalin Eläinklinikalle.

Asioithan klinikallamme vain terveenä!

Voit asioida meillä lemmikkisi kanssa turvallisin mielin. Noudatamme yhä joitakin varotoimia eläinlääkäriasemillamme, jotta voimme turvata lemmikkien normaalin hoidon sekä asiakkaidemme ja eläinlääkinnän ammattilaisten terveyden myös jatkossa.
IVC Evidensia

Eläinlääkärin maksuton puhelinneuvonta - valtakunnallinen palvelu

Eläinlääkäri auttaa neuvontanumerossa vain puhelumaksun hinnalla! Soita 020 1800 900. Eläinlääkäri tekee puhelun aikana ensisijaisesti hoitotarpeen arviointia sekä neuvontaa. Jos klinikkakäynti on tarpeen, eläinlääkäri ohjaa tarvittaessa lähimmälle eläinlääkäriasemalle. Akuuteissa tilanteissa ole yhteydessä suoraan klinikalle. Palvelunumerossa ei voida kirjoittaa tai uusia reseptejä. Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 8,35 snt/min ja matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 23,00 snt/min.

Asiakkaiden arvostelut

Carina Kujala

5

Immu-Ilmari kissa kiittää ja samoin palvelija

Heidi

5

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, huolellinen ja erittäin kattava tutkiminen ja hoito. Potilas joka pelkää eläinlääkäri käyntejä, oli käynnin rauhaisa ja ei panikoinut, hänet kohdattiin hyvin.

Miia Ylinen

5

Asiakkuus on ollut kanin kanssa. Alueemme kehutuin kaniosaava lääkäri löytyy täältä. Koiran kanssa on nykyinen asiakkuus ja ei ole negatiivista sanottavaa.

Riia V. Welling

5

Kiitämme hyvästä hoidosta, saatiin apu samalle päivälle ja kaikki meni täydellisesti. Ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta ja kivat tilat. Olemme kaikinpuolin tyytyväisiä 💕🐕💉🩺🏥 t. Nuusku ja palvelusväki

Perustuen Google-arvioihin

Aukioloajat

 • Maanantai
  08:30 - 17:00
 • Tiistai
  08:30 - 17:00
 • Keskiviikko
  08:30 - 17:00
 • Torstai
  08:30 - 17:00
 • Perjantai
  08:30 - 16:00
 • Lauantai
  Suljettu
 • Sunnuntai
  Suljettu
 • Työntekijät

  Daniela Heikell

  Klinikan johtaja

  Daniela Heikell

  Eläinlääkäri

  Daniela Heikell on toiminut eläinlääkärinä vuodesta 1996. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Kaarinan Eläinlääkäriasemalla ja Salon eläinlääkärikeskuksessa. Naantalissa Daniela toimii vastuueläinlääkärinä. Danielan erikoisalaa ovat kissat ja eksoottiset eläimet. Perustoimenpiteiden lisäksi Daniela tekee pehmytosakirurgiaa sekä kissojen varhaiskastraatioita-ja sterilaatioita. Kielitaito: Suomi Svenska English TaidotKissalääketiede
  Lue lisää työntekijästämme Daniela
  Jeanette Wahlroos-Tuominen

  Jeanette Wahlroos-Tuominen

  Klinikkaeläinhoitaja

  Valmistuin pieneläinhoitajaksi Kemiön Axxelista vuonna 2001. Salon Eläinlääkärikeskuksessa aloitin työt huhtikuussa 2002. Kielitaito: Suomi Svenska English
  Lue lisää työntekijästämme Jeanette
  Pauliina Kotamäki

  Klinikkamanageri

  Pauliina Kotamäki

  Pauliina työskentelee Jokirannan Eläinlääkärit-klinikalla ja Evidensia Naantalissa klinikkamanagerina. Työ pitää sisällään moninaisia hallinnollisia tehtäviä. Kotoa löytyy liuta lemmikkejä; kaksi koiraa (Noppa ja Elli), kaksi kissaa (Riimi ja Birk) sekä kaksi hevosta (Arvo ja Bosse). Kielitaito: Suomi English
  Lue lisää työntekijästämme Pauliina
  default avatar

  Miisa Raimi

  Klinikkaeläinhoitaja

  Miisa aloitti työt Evidensia Naantalissa elokuussa 2020 suorittaen samalla klinikkaeläinhoitajan opintojaan ammattiopisto Liviassa Paimiossa. Näytön Miisa suoritti klinikalla onnistuneesti ja hyväksytysti joulukuussa 2020 ja jatkaa työskentelyään klinikallamme edelleen.
  Lue lisää työntekijästämme Miisa
  Työntekijämme

  Julkaisumme Facebookissa