Palvelemme normaalisti. Lue toimintaohje ennen asiointia klinikalla.

Klinikkakyyti Evidensia-eläinlääkäriasemille

Klinikkakyyti kuljettaa lemmikkisi Evidensia-eläinlääkäriasemalle veloituksetta

Kuljetamme lemmikkisi eläinlääkäriasemalle veloituksetta Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa. Tarjoamme maksuttoman kyydin kotiovelta klinikalle ja takaisin kotiin ensijaisesti riskiryhmäläisten lemmikeille. Kuljetuspalvelu on perustettu asioinnin helpottamiseksi eläinlääkärissä koronaepidemian aikana. 

Jos kuulut riskiryhmään, ja lemmikkisi tarvitsee tavata eläinlääkäri, tilaa lemmikillesi klinikkakyyti. Aika vastaanotolle ja samalla kuljetuspalveluun varataan samalla kertaa puhelimitse keskitetystä ajanvarausnumerosta:

Soita 0201 750 200

Ajanvaraus tulee tehdä viimeistään edellisenä arkipäivänä kello 15 mennessä. Klinikkakyyti ei siis sovellu erittäin kiireellisestä hoidon tarpeesta johtuviin kuljetuksiin. Ajanvarausnumero palvelee arkisin klo 9–15.

Kuljetuspalvelussa tarjotaan lemmikille kuljetusta, ensisijaisesti lähimmälle klinikalle ja tarvittaessa sairaalahoitoon. Palvelun avulla omistajan ei tarvitse asioida klinikalla lainkaan, vaan lemmikki matkustaa klinikalle ilman omistajaa. Omistaja osallistuu lemmikin hoidon suunnitteluun ja klinikkakäynnin tapahtumiin puhelimitse.

Klinikkakyytipalvelu on voimassa toistaiseksi. Soitto 020-alkuiseen numeroon maksaa kiinteän verkon liittymästä 0,08€/puhelu + 0,07€/min ja matkapuhelinliittymästä 0,08€/puhelu + 0,17€/min

Näin se toimii:

  1. Varaa aika eläinlääkäriin ja tilaa samalla kuljetus lemmikille numerosta: 0201 750 200. Klinikkakyyti on tarkoitettu riskiryhmiin kuuluvien lemmikeille.
  2. Lemmikki noudetaan kotioveltasi sovittuna aikana. Saat ennakkoviestin kyydin saapumisesta. Tuo lemmikki ulos autolle sovittuna ajankohtana.
  3. Kun eläinlääkäri on vastaanottanut lemmikin ja tutkimus on aloitettu, sinuun ollaan yhteydessä puhelimitse klinikalta ja hoitosuunnitelma käydään kanssasi läpi. Samalla saat tiedon lopullisesta käynnin summasta ja arvioidun ajan lemmikin kotiinkuljetukseen.
  4. Saat vahvistusviestin, kun lemmikkisi lähtee klinikalta ja paluukyyti on tulossa, sekä arvioidun saapumisajan.
  5. Nouda lemmikki kuljetuksesta autolta. Samalla voit maksaa eläinlääkärikäynnin korttimaksulla. Kuitin ja kotiutusohjeet saat sähköpostilla.
  6. Seuraa lemmikin vointia ja noudata eläinlääkärin ohjeita jatkohoidosta.

Evidensia klinikkakyyti on käytettävissä THL:n määritelmän mukaisille koronavirustaudin riskiryhmään kuuluvien asiakkaiden lemmikeille. Klinikkakyyti kattaa lemmikin kuljetuksen asiakkaan kotoa lähimmälle Evidensia-klinikalle. Tarkemmasta toimitusajasta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Jos asiakas tai/ja eläin saapuu myöhässä klinikkakyydin noutoaikaan, Evidensia ei ole velvollinen ylittämään sovittua aikataulua eikä odottamaan lemmikkiä, jos sitä ei voida suorittaa sovitussa aikataulussa. Evidensia pyrkii noutamaan lemmikin sovittuna aikana. Palvelun luonteesta johtuen sovittua aikaa ei voida taata. Lue kaikki palveluehdot täältä. 

Korona-aikana apunasi on myös veloitukseton eläinlääkärin neuvontanumero

Aiemmin olemme myös avanneet valtakunnallisen eläinlääkärin neuvontanumeron 020 1800 900. Poikkeusolojen aikana neuvonnasta ei veloiteta erikseen, vaan eläinlääkärin konsultaatiota saa pelkän puhelinmaksun hinnalla. Evidensia haluaa huolehtia siitä, että lemmikit eivät koronaepidemian ja siitä johtuvien rajoitustoimien vuoksi jää ilman eläinlääkärin apua. Lue lisää palvelusta täällä. 

Palvelua tarjoavat eläinlääkäriasemat